فرایند و مراحل اخذ مجوز تحصیل در کانادا

شما برای اخذ مجوز تحصیل در کانادا باید دو مرحله عمده را پشت سر بگذارید:
1️⃣
گرفتن پذیرش از یک دانشگاه یا کالج کانادایی
2️⃣  گرفتن ویزای دانشجویی

گرفتن پذیرش به فاکتورهای زیادی بستگی دارد از قبیل:
◾️سن
◾️گپ تحصیلی
◾️تطابق رشته مورد نظر با رشته های قبلی شما
◾️دانشگاهی که از آن فارغ التحصیل شدید
◾️معدل و دستاوردها و مقالات علمی دوران تحصیل شما
◾️رتبه دانشگاهی که میخواهید از آن پذیرش بگیرید
◾️نمره زبان آیلتس تافل در برخی رشته های تحصیلی و دانشگاهها
◾️داشتن GRE یا GMAT
 
پس در این مرحله کاری به میزان تمکن مالی شما یا وضعیت خانوادگی و متاهل بودنتان یا اینکه آیا می خواهید بمانید یا برگردید ندارند.

نکته اصلی و مهم گرفتن ویزاست:
شما خودتان را به جای افسر ویزا بگذاری،  یک نفر از یک دانشگاه رده پایین ایران با معدل پایین، 10 سال پیش فارغ التحصیل شده است و با نمره پایین زبان از یک دانشگاه نه چندان بالای کانادا پذیرش بدون کمک هزینه گرفته است هیچ سندی هم دال بر اینکه برگردد وجود ندارد خب شک میکند که قصد ماندن دارد. 

برای گرفتن ویزا فاکتورهای زیر مهم است:
◾️ دانشگاه مبدا و معدل شما و دستاوردهای علمی حین تحصیل
◾️ دانشگاهی که میخواهید بروید و داشتن یا نداشتن بورس یا کمک هزینه (کمک هزینه دانشگاه در اولویت نسبت به پول خودتان است چون سفارت فرض رو بر این میگذارد که شما را از لحاظ علمی دانشگاه تایید کرده که حاضراست به شما بورس بدهد).
◾️ داشتن بستگان در کانادا مخصوصا شهر مورد نظر (در ویزای دانشجویی منفی حساب میشود چون حس میکنند پیش آنها خواهید ماند و بر نمیگردید).
◾️ داشتن تمکن مالی برای حداقل یکسال (شهریه زندگی و هزینه بلیت برگشت).
◾️ داشتن سند ملکی یا کاری خود یا پدر و مادر که نشان دهنده وابستگی به ایران است حتی سند ماشین.
◾️ داشتن پیشنهاد شغلی از ایران که شما رو تایید کند و بگوید بعد از بازگشت به ایران استخدامتان میکند.
◾️ نداشتن گپ تحصیلی زیاد
◾️تطابق رشته های شما با هم
◾️تکرار نکردن یک مقطع (مثلا یکبار ایران فوق خوانده اید دوبار بخواهید فوق بخوانید)

از همه مهمتر نامه باصطلاح study plan که می نویسید و توضیح میدهید که:
1- چرا در ایران ادامه تحصیل نمیدهید؟ 
2- چرا میخواهید به کانادا بروید نه کشور دیگر؟ 
3- چرا میخواهید آن دانشگاه خاص تحصیل کنید؟
4- هدفتان بعد از تحصیل چیست؟ 
5- چه ضمانتی وجود دارد که برگردید کشور خودتان؟
6- در زمینه تحصیلی شما چه کارهایی انجام دادید؟  

در کل باید تاثیر بسیار مثبتی بگذارید اگر یک بخش ضعیف است مثلا اگر گپ تحصیلی شما زیاد است بخشهای دیگر را باید قوی کنید یا اگر سند ملکی ندارید باید با آب و تاب مثلا بگوید پدر مادرم پیرهستند یا مریضند حتی مدارک پزشکی بذارید که برمی گردید. اگر ذره ای حس کنه که شما به دلیل هدفی غیر از تحصیل میروید ریجکت میشوید.

اطلاعات بیشتر برای مهاجرت به کانادا👇
https://wikigeram.com/migration/canada


 

0 دیدگاه

تاکنون دیدگاهی برای این پست درج نشده است!

سوال یا دیدگاه شما (پاسخ از کاربران و کارشناسان ویکی گرام )

captcha