اخذ تابعیت و اقامت کلمبیا

 اخذ تابعیت و اقامت کلمبیا 

👇 به روش­های زیر می­توانید واجد شرایط اخذ ویزای اقامت یا کاری شوید:

  1. به مدتی طولانی دارای یک ویزای موقت بوده­ اید. برخی از ویزاهای موقت را می­توان به ویزای دائم تبدیل کرد، البته اگر دارنده­ی ویزا به مدت ۵ سال متوالی در این کشور اقامت داشته باشد.

توجه داشته باشید که برخی ویزاها را نمی­توان به ویزای دائمی تبدیل کرد از جمله: ویزای کسب و کار، ویزای موقت دانشجویی، کارآفرینی موقت، ویزای موقت درمانی پزشکی، ویزای موقت تجارت رسمی، ویزای موقت برای بازدیدهای موقت و توریستی.

  1. ویزای اقامتی سرمایه­ گذاری برای فردی ممکن است که حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار سرمایه­ گذاری کرده و این مبلغ در بانک مرکزی جمهوری ثبت شده باشد.
  2.  
  3. صدور ویزای مهاجرت برای حداکثر ۳ سال ممکن است. اولویت صدور این ویزا با افرادی است که دارای مهارت­ های کاربردی هستند.

👇 چنانچه قصد دارید شهروند دارای تابعیت کلمبیا شوید یا به عبارت دیگر تابعیت کلمبیا را اخذ کنید لازم است مراحل زیر را طی نمایید:

  1. نگارش نامه ­ای به وزارت امور خارجه و درخواست رسمی اخذ تابعیت کلمبیا با ذکر دلایل. نامه باید شامل نام شما، مدارک شناسایی، ملیت، کشور مبدأ، اقامت کنونی و اقامت قبل از زندگی در کلمبیا باشد.
  2. به بخش امنیت درخواست بررسی پیشینه بدهید.
  3. یک کپی از گذرنامه و ۶ عکس پاسپورتی ارائه دهید.
  4. گواهی عدم سوء پیشینه­ ی خود در کشور مبدأ یا کشور اقامت خود قبل از کلمبیا را ارائه دهید.
  5. هرگونه مدرک خدمت نظامی خود در کشور مبدأ را ارائه دهید مگراینکه ۵۰ سال به بالا باشید.
  6. دو نسخه قانونی و رسمی از گواهی درآمد خود را ارائه دهید. اگر دارای کسب و کاری هستید یک گواهی از اتاق بازرگانی درباره­ی کسب و کار خود اخذ کنید.
  7. تست شفاهی وزارت امور خارجه را با موفقیت بگذرانید. این تست دانش فرد را در زمینه­ ی زبان اسپانیایی، قانون کلمبیا و اطلاعات اساسی این کشور ارزیابی می­کند.

0 دیدگاه

تاکنون دیدگاهی برای این پست درج نشده است!

سوال یا دیدگاه شما (پاسخ از کاربران و کارشناسان ویکی گرام )

captcha