ویزای توریستی در سنگاپور

توریستی در سنگاپور :

برای این نوع ویزا باید از کشور مبدا در خواست ویزا را صادر نمایید . از این رو کشور ها را برای ویزای بازدید از سنگاپور  به دو دسته تقسیم بندی  نموده اند .  که به شرح ذیل می باشد :
 

کشور های درجه یک از نظر سنگاپور کشور های درجه دو از نظر سنگاپور
ارمنستان

آذربایجان

بیلوروسی

جمهوری دموکراتیک خلق کره

گرجستان

هندوستان

قزاقستان

قرقیزستان

مولدووا

منطقه ویژه اداری ماکائو دارندگان (MSAR)

کشورهای مستقل مشترک المنافع

میانمار

روسیه

جمهوری خلق چین

تاجیکستان

ترکمنستان

اوکراین

ازبکستان

دارندگان سند هویت هنگ کنگ

 

افغانستان

الجزایر

بنگلادش

مصر

ایران

عراق

اردن

لبنان

لیبی

مالی

مراکش

نیجریه

پاکستان

عربستان سعودی

سومالی

سودان

سوریه

تونس

یمن

کشور فلسطین باید توسط امارات و یا کشورهای خاورمیانه دور و کشورهای شرق آسیا اقامت گذرنامه موقت صادر شود

 

*در کشور سنگاپور این تایپ ویزایی، ویزای شما فقط یک اجازه پرواز خواهد بود به کشور سنگاپور، اجازه ورود به خاک سنگاپور در فرودگاه و یا مرز های خاکی این کشور در قسمت بازرسی صادر خواهد شد . و تعداد مهرهای ویزای شما و اعتبار ویزای شما تعیین کننده مدت زمان ویزای شما خواهد بود . و در صورتی که بیش از مدت زمان ویزای خود در سنگاپور بمانید ، تخلف است و دولت سنگاپور برای آن مجازات در نظر گرفته است .

برای ورود به سنگاپور در این تایپ ویزایی باید مدارک ذیل را ارائه نمایید :

۱- ٫ارائه گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار

۲-٫پول برای هزینه های مدت زمان حضور در سنگاپور

۳-٫تأیید ورود

۴-٫دریافت کارت سوار

۵-٫گواهی واکسیناسیون

۶-٫ویزای معتبر سنگاپور

0 دیدگاه

تاکنون دیدگاهی برای این پست درج نشده است!

سوال یا دیدگاه شما (پاسخ از کاربران و کارشناسان ویکی گرام )

captcha