اجازه اقامت فرانسه

۱- اجازه موقت اقامت چیست؟
اگر به عنوان یک خارجی تبعه یکی از کشورهای غیر اتحادیه اروپا، مایل هستید بیش از ۳ ماه در فرانسه بدون شغل و فعالیت اقتصادی به سر ببرید، شما میتوانید اجازه اقامت دائم دریافت کنید. این اجازه به شرط داشتن شرایط مالی صادر میشود، زمانی که شما موافقت میکنید که در فرانسه کار و فعالیت درآمدزا نداشته باشید. 
اعتبار این اجازه اقامت برای یکسال است و قابل تمدید میباشد که میتواند پس از ۵ سال به اقامت دائم و پس از اخذ اقامت دائم به اخذ ملیت ختم شود.

۲- مزایای اجازه اقامت فرانسه
◀️ اجازه سفر بدون ویزا به همه کشورهای عضو قرارداد شنگن
◀️ ساده و سریع شدن دریافت ویزا برای کشورهای آمریکا، کانادا، استرالیا و نیوزلاند
◀️ سازمان جهانی بهداشت سامانه بهداشتی فرانسه را به عنوان بهترین سامانه در جهان میشناسد.
◀️ فرانسه یکی از شناخته ترین فرهنگها، هنرها، مدها، غذاها را دارا میباشد.
◀️ فرانسه کشور ۴ فصل میباشد، و برای کسانی که از هوای گرم لذت میبرند، جنوب کشور بیش از ۳۰۰ روز در سال هوای آفتابی در اختیار میگذارد.
◀️ وجود سواحل زیبای جنوب فرانسه و همچنین امکانات و پیست های اسکی و ورزشهای زمستانی فرانسه.
لذت بردن از موسیقی خوب فرانسوی، باشگاههای تفریحی، نمایشنامه ها، مسابقات اتوموبیلرانی، مسابقات دوچرخه سواری دور فرانسه و فرهنگ کافه ها.
◀️ موقعیت جغرافیایی فرانسه امکان مسافرت به نقاط دیگر اروپا را با هزینه ای پایین، برای شما فراهم می آورد.
◀️ نوع زندگی فرانسوی: کار برای زندگی و نه زندگی برای کار. در فرانسه از نظر قانونی هر کسی ۳۵ ساعت کار میکند و حقوق ۴۰ ساعت را دریافت میکند.
◀️ فرانسه از کشورهای جهان اول و پیشرفته است. راههای پیشرفته، حمل ونقل عمومی پیشرفته و سرعت اینترنت بالا
◀️ فرانسه سامانه آموزش و پرورش کم هزینه ای داشته و سما میتوانید با هزینه ای بسیار کم، حقوقدان، پزشک یا شیمیدان شوید. حتی خارجیها میتوانند از این سامانه بهره مند شوند.


 

0 دیدگاه

تاکنون دیدگاهی برای این پست درج نشده است!

سوال یا دیدگاه شما (پاسخ از کاربران و کارشناسان ویکی گرام )

captcha