مجوز کار پس از تحصیل در کانادا  

  مجوز کار پس از تحصیل در کانادا  

💠 از نگرانی های رایج اکثر متقاضیان ادامه تحصیل در کانادا این است که پس از اتمام تحصیل چه اتفاقی خواهد افتاد و آیا باید به کشور خود برگردند یا خیر؟

💠 چنانچه از یک دانشگاه مورد قبول دولت کانادا فارغ التحصیل شده اید پس از اتمام تحصیل، 3 ماه فرصت دارید برای مجوز کار اقدام نمایید و در طول این 3 ماه نیازی نیست به کشور خود بازگردید چرا که این مدت زمان 3 ماهه پس از اتمام تحصیل به عنوان فرصتی برای تبدیل مجوز تحصیل به مجوز کار، از طرف دولت کانادا به متقاضی داده شده است.

💠 مجوز کار ظرف 2 ماه صادر میشود. این یک مجوز موقت میباشد که پس از دریافت آن میتوانید به صورت قانونی در کشور کانادا کار کنید و یا اقامت موقت داشته باشید.

💠 شرایط اخذ مجوز کار پس از تحصیل در کانادا چیست؟

دانشگاه متقاضی باید مورد قبول دولت کانادا باشد.
سن متقاضی بالای 18 سال باشد.
دوره تحصیلی متقاضی تمام شده باشد.
بیش از 90 روز از اتمام تحصیل نگذشته باشد.
طول دوره درسی بیش از 8 ماه و به صورت تمام وقت باشد (در صورتی که ترم آخر به صورت نیمه وقت گذرانده شده باشد، متقاضی همچنان واجد شرایط اخذ مجوز کار خواهد بود).
دوره درسی به طور پیوسته گذرانده شده باشد (بدون مرخصی حین تحصیل).
دوره درسی به صورت حضوری گذرانده شده باشد (دوره های انلاین و از راه دور مورد قبول نمیباشد).
در زمان درخواست مجوز کار، مجوز تحصیل متقاضی معتبر باشد.

💠 مجوز کار پس از تحصیل (PGWP) چه مدت اعتبار دارد؟

✔️ این مجوز برای دوره های درسی 8 ماه تا کمتر از 2 سال به اندازه طول دوره درسی اعتبار دارد.

✔️ این مجوز برای دوره های درسی 2 سال و بیشتر به اندازه 3 سال اعتبار دارد.

👈 برای اخذ این مجوز نیازی به داشتن پیشنهاد شغلی از طرف کارفرما نیست و به همین دلیل دیگر نگرانی از بابت برگشت به کشور مبدا پس از اتمام تحصیل وجود ندارد اما توجه کنید در نهایت این یک مجوز موقت میباشد و متقاضی باید برای اقامت دائم اقدام نماید که این امر پس از تحصیل در کشور کانادا و همچنین کسب تجربه کاری کانادایی و افزایش سطح زبان، بسیار بسیار راحت تر خواهد شد.

0 دیدگاه

تاکنون دیدگاهی برای این پست درج نشده است!

سوال یا دیدگاه شما (پاسخ از کاربران و کارشناسان ویکی گرام )

captcha