کنجکاوی برای مغز انسان مانند خوردن یک غذای خوشمزه است

هر لحظه تلفن تان را چک می کنید حتی اگر منتظر هیچ پیام مهمی نیستید؟ هر لحظه آزادی که می یابید مشغول با خبر شدن این ماجرا و آن اتفاق هستید؟ میل به دریافت اطلاعات شما از دنیای پیرامون سیری ناپذیراست؟

محققین دانشگاه برکلی امریکا متوجه شده اند که  تلاش مداوم مغز ما برای کنجکاوی ناشی از همان سیستم پاداش در مغز است که پول و شهرت و همه لذت های گوناگون  با انتشار هورمون دوپامین ایجاد می کنند.

پروفسور Ming Hsu و تیم وی با استفاده از تصویربرداری از مغز، تئوری های اقتصاد و روانشناسی، توانستند این واقعیت را ثبت کنند که : « مغز ما همانطور که عاشق کالری های فراوان به دست آمده از  چیپس و غذاهای چرب و نوشابه های شیرین است به همان اندازه از دریافت هر نوع اطلاعات سطحی و هیجان انگیز و توخالی نیز لذت می برد»

از نظر این تحقیق، کنجکاوی انسانها سیری ناپذیر است چون مهم نیست این خبر یا آن حادثه یا آن ماجرا چه نفع واقعی دارند فقط همینکه توسط مغز دریافت شوند جایزه لذتبخش دوپامین در بدن انسان ایجاد می کند. اتفاقی که باعث شادی انسانها می شود. بشر در بیشتر وقت ها می خواهد بداند فقط برای اینکه بداند. محصولی که شاید معنای مشخص در مسیر افزایش شعور یا درک نداشته باشد. ما می خواهیم از هر چیزی با خبر شویم چون برای مغز خوشمزه است و به ترشحات هورمون هایی می انجامد که با داشتن پول یا سایر لذت ها در بدن فراهم می گردد.

➕ بیشتر بخوانید:
چگونه شستشوی مغزی می شویم؟
مغز زنان در دمای بالاتر بهتر کار می‌کند
مغز ما به نتایج کار یا افکار ما، بها و امتیاز بیشتری می‌دهد

 

0 دیدگاه

تاکنون دیدگاهی برای این پست درج نشده است!

سوال یا دیدگاه شما (پاسخ از کاربران و کارشناسان ویکی گرام )

captcha

آخرین توئیت ها

#مهاجرت من میخوام به آلمان مهاجرت کنم.
3 سال پیش

سلام
کسی تونسته یه اختراع به ثبت برسونه و در مرکزرشد دانشگاه هم فعاله و یه دفتر داره چطوری میتونه به استرالیا مهاجرت کنه؟
3 سال پیش

سلام. لطفا راجع به بورسیه زیر شاخه های رشته هنر راهنمایی میفرمایید.ممنون
4 سال پیش