سونو، که یک شرکت تازهوارد در صنعت خودرو است، سه سال پیش توسط سه جوان آلمانی در مونیخ تاسیس شد و با جذب سرمایههای مردمی از طریق اینترنت کار خود را آغاز کرد.
ماشین این شرکت که نامش سایون است، با ۳۳۰ باتری خورشیدی پوشانده شده است. سایون میتواند با نیرویی که این صفحات ذخیره میکند تا ۳۴ کیلومتر حرکت کند. باتری الکتریکی ماشین را میتوان با برق هم شارژ کرد. شارژ باتریها با استفاده از شارژرهای سریع نیم ساعت طول میکشد و برد ماشین حداکثر ۲۵۰ کیلومتر است.
سونو سایون میتواند با انرژی خورشید تا ۳۴ کیلومتر حرکت کند
این اولین بار است که باتریهای خورشیدی تا این اندازه در یک خودروی تولید انبوه استفاده میشود. خودروسازان دیگر نظیر تویوتا، نیسان و آئودی قبلا از این روش در ابعادی کوچکتر برای ذخیره انرژی خورشید استفاده کرده بودند.
هیوندای و کیا هم قرار است از سال آینده برخی محصولاتشان را با باتری خورشیدی که روی سقف قرار دارد به بازار عرضه کنند.
استفاده از باتریهای خورشیدی منتقدانی هم دارد. از جمله ایلان ماسک، مدیر کارخانه تسلا که معتقد است استفاده از صفحات خورشیدی در ماشین کمترین بازدهی را دارد. منتقدان میگویند میزان جذب انرژی به زاویهای که نور به صفحات خورشیدی میتابد بستگی زیادی دارد و در صورتی که این زاویه درست نباشد، انرژی بسیار کمی ذخیره میشود.
سایون قرار است در کارخانهای ساخته شود که قبلا محصولات شرکت سوئدی ساب در آن ساخته میشد. بعد از ورشکستهشدن ساب در سال ۲۰۱۲، این کارخانه توسط یک شرکت چینی خریداری شد.
سونو میگوید تولید ماشین از نیمه دوم سال ۲۰۲۰ آغاز خواهد شد و این شرکت میخواهد در هشت سال ۲۶۰ هزار دستگاه سایون بسازد. قیمت ماشین ۲۵ هزار و ۵۰۰ یورو (حدود ۲۸ هزار و ۵۰۰ دلار) است و تا کنون نزدیک به ده هزار دستگاه از آن پیشفروش شده است.
کادیلاک CT5 از سال آینده و با قیمت پایه حدود ۴۵ هزار دلار به بازار میآید
کادیلاک برخلاف دیگر خودروسازان آمریکایی معتقد است دوران ماشینهای سدان هنوز تمام نشده است. این شرکت در نمایشگاه نیویورک از مدل جدید CT5 رونمایی کرد که قرار است از سال آینده به بازار عرضه شود.
CT5 یک سدان متوسط است که کادیلاک امیدوار است بتواند با آن با محصولات لوکس آلمانی نظیر مرسدس-بنز کلاس C و بامو سری ۳ رقابت کند. ماشین یک موتور چهار سیلندر توربو دارد که ۲۳۷ اسب بخار نیرو تولید میکند. نیروی موتور از طریق دنده اتوماتیک ده سرعته به چرخهای عقب یا هر چهار چرخ منتقل میشود.
از جمله فنآوریهایی که با این ماشین عرضه میشود، سیستم خودرانی است که رانندگی را در برخی موارد از جمله در بزرگراهها برعهده میگیرد و به راننده اجازه میدهد دستش را از روی فرمان بردارد.

یکی از اهداف اصلی کادیلاک از معرفی این سدانهای جدید حضور بیشتر در بازار چین است. این شرکت اعلام کرده قصد دارد تا سه سال آینده هر سه ماه یک مدل جدید در چین عرضه کند. همچنین قرار است کادیلاک به تولید کننده اصلی خودروهای الکتریکی در جنرال موتورز تبدیل شده و با محصولات تسلا رقابت کند.

لکسوس، سازنده خودروهای لوکس تویوتا، با رونمایی از یک مدل جدید در نمایشگاه شانگهای به بازار ونهای لوکس وارد شد.
لکسوس LM در واکنش به تقاضای ثروتمندان چینی ساخته شده که ترجیح میدهند به جای لیموزین از ون برای رفت و آمد استفاده کنند.

در لوکسترین حالت، لکسوس جدید تنها برای دو سرنشین در عقب جا دارد و کارخانه ژاپنی میگوید راحتی و امکانات این مدل در صنعت خودرو بیرقیب است. صندلیهای عقب با حفاظی شیشهای از صندلی راننده جدا شده است. برای سرنشینان علاوه بر صندلی با قابلیت ماساژ و خنک و گرم شدن، یخچال و یک نمایشگر ۲۶ اینچی قرار داده شده است.
ماشین براساس تویوتا آلفارد ساخته شده و میتوان آن را با موتور ۳.۵ لیتری بنزینی یا قوای محرکه هیبرید سفارش داد. فنربندی ماشین هم نسبت به تویوتا تغییر داده شده تا سواری ماشین نرمتر باشد. لکسوس، مدل LM را فعلا فقط در بازار چین و چند کشور آسیایی عرضه میکند و قصد ندارد آن را در آمریکا و اروپا بفروشد.
تاکنون دیدگاهی برای این پست درج نشده است!